Rehberlik

AKADEMİK KOÇLUK DESTEĞİ

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Hedef 2023 Projesi kapsamında okulumuzun 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak Akademik Koçluk desteği verilmektedir. Başta rehberlik olmak üzere üniversite sınavına hazırlık çalışmalarında çeşitli faaliyetlerle öğrencilerimizin yanında yer almaktayız.

Ağu

Okulumuzun Psikolojik danışmanlarında Saliha DİNER 1990 yılı İzmit'te doğdu. İlköğrenimini Avluburun İlköğretim Okulu'nda, liseyi ise Kocaeli Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi PDR bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Kandıra Anadolu Lisesi'nde Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni olarak göreve başladı. Halen 2013 yılında atandığı Yunus Emre Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeki görevine devam etmektedir. Evli ve 2 erkek çocuk annesidir.

ALDIĞI EĞİTİMLER

1. Psikososyal Destek Programı Uygulayıcı Eğitimi Kursu

2. Beden Dilinin Gücü

3. Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Yaklaşım Modelleri

Ağu

Okulumuzun Psikolojik danışmanlarından Ümit Can DEMİR1987 yılında Artvin'in Yusufeli İlçesinde doğdu. İlköğretimi Artvin-Yusufeli'de Halit Paşa İlköğretim Okulu ve Bursa Gürsu'da Hamdi Çalış İlköğretim Okullarında okudu. Liseyi Bursa-Kestel Hasan Coşkun Lisesi'nde bitirdi. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde 2005-2009 yılları arasında tamamladı. 2009 yılında Kocaeli'de meslek hayatına başlamış ve 2013 yılından itibaren de okulumuzda görev yapmaktadır.