ÜLKE GENELİ SINAVLAR KONU SORU DAĞILIM TABLOSU

2 .DÖNEM 1 .ORTAK SINAV TAKVİMİ (LİSE)

2. DÖNEM 1. ORTAK SINAV TAKVİMİ ( ORTAOKUL)

6. VE 9. SINIFLARA YÖNELİK ÜLKE GENELİ YAPILACAK OLAN  SINAV KILAVUZU

ORTAK SINAV KILAVUZU

Ara

KOCAELİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 28.12.2023 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN FEN BİLİMLERİ DERSİ 1. DÖNEM 2. ORTAK SINAV KAZANIM TABLOSU

PROJE YÜRÜTME KURULU

Kas

HEDEF YKS UYGULAMA PLANI

May

2021-2022 Öğretim Yılı Haziran Dönemi Sorumluluk Sınavları, 06-16 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Sorumlu dersleri olan öğrencilerimizin, aşağıda verilen Haziran 2022 Dönemi Sorumluluk Sınav Takvimi'nde belirtilen tarih ve saatlerde sorumluluk sınavlarına girmeleri gerekmektedir. Sorumluluk sınavına girecek öğrenciler ve  sınavına girmekle sorumlu olduğu dersler aşağıda verilmiştir.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı, 10, 11 ve 12. Sınıf öğrencileri ile mezun olamayan ve üniversiteye yerleştirilen öğrencilere 2021 Kasım ayında ek sorumluluk sınav hakkı tanıdı. Buna göre okulumuzda ek sorumluluk sınavları, 15-26 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Sorumlu dersleri olan öğrencilerimizin, aşağıda verilen Kasım 2021 Dönemi Ek Sorumluluk Sınav Takvimi'nde belirtilen tarih ve saatlerde sorumluluk sınavlarına girmeleri gerekmektedir. Sorumluluk sınavına girecek öğrenciler ve  sınavına girmekle sorumlu olduğu dersler aşağıda verilmiştir.