KOCAELİ / İZMİT - Yunus Emre Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Okulumuz Münazara Yarışması Finalini Gerçekleştirdik. Final 10B ile 10D sınıfları arasında gerçekleşti. Yarışma finalini 10B sınıfı kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

06-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında okulumuz kız öğrenci pansiyonu konferans salonunda İmam Hatip Liseleri arası münazara yarışması düzenlenecektir.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi- Nesne Tasarım Yarışması Okul Birincisi seçilen eserimiz

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun !!!

Nis

27 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan veli toplantısına tüm velilerimizin katılımlarını rica ederiz.

Nis

Kutadgu Bilig sınıf içi bulmaca hazırlama çalışması

Nis

Sağlık Haftası dolayısıyla okulumuz konferans salonunda bizr dizi etkinlik gerçekleştirdik.

Nis

Çevre ve Yeşili Koruma Kulübümüz tarafından Orman Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanarak okul panosu hazırlanmıştır.

Nis

Okulumuz ek bina konferans salonunda lise sınıfları arası münazara yarışması düzenledik.

Mrt

2024-2025 Eğitim Öğretim yılı'nda okulumuzda öğrenim görmek isteyen 5. sınıf'a geçecek olan öğrenciler için ön kayıtlarımız başladı. Kayıt kabul sınavımız 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 10.00'da okulumuzda yapılacaktır.

Sınava girmek isteyen öğrenciler aşağıdaki linki tıklayarak ön kayıt oluşturabilirler.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından düzenlenen 23 Nisan Resim, Şiir Yarışması'nda okulumuz 6B sınıfı öğrencisi Ayşe Zülal GÜNDÜZ '' 23 NİSAN'' isimli şiiri ile İL BİRİNCİSİ olmuştur. Öğrencimizi, ailesini ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutlarız

Öğrencimizin birinci olan şiiri;

Mrt

Aylık okul gazetemiz ilk sayısı ile yayında

Mrt

6-7 ve 9 .sınıflar için yapılan il ve ülke geneli Türkçe, Türk Dili ve Edebiyatı sınavlarını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda 18 Mart Çanakale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri düzenledik. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Muharebeleri'nin 109. yılı münasebetiyle okulumuz konferans salonunda bizlere tarihçi-yazar Mustafa TURAN konuk olarak söyleşi düzenlemiştir. Kendilerine bu değerli söyleşi için çok teşekkür ederiz.