KOCAELİ / İZMİT - Yunus Emre Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

YARIYIL TATİLİ KAMP AFİŞİ

MSÜ TANITIM AFİŞİ

Şbt

Okulumuz akademik takip konisyonuunca 12. sınıf derslerine giren öğretmenlerle ilk dönem uygulanan  sınavların analizleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Şbt

KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA  HEMŞİRELİK  BÖLÜMÜ TANITIMI YAPILDI. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜNDEN ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK TANTIM YAPILDI.

Şbt

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ ÜMİTCAN DEMİR TARAAFINDAN YKS YE YÖNELİK ÖĞRENCİLERİMİZİN SINAV KAYGISINI AZALTMA VE MOTİVASYON ARTIRMAYA YÖNELİK ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ.

Kızılay Kan Bağışı Kulübümüzün Etkinliklerinden Görüntüler

Kulübümüzün etkinlikleri sonucunda 103 tüp kan bağışı yapılarak Kızılay'a katkı sağlanmıştır. Bu etkinlikte emeği geçen kulüp rehber öğretmenlerimiz Bahar YILDIZ, Mehtap ŞAHİNGÖZLÜ, Ayşegül ÖRS ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Filistin'de zulüm altında yaşayan kardeşlerimize destek ve öğrencilerimizde bu bilincin oluşması amacıyla Filistin programı düzenledik. programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz İngilizce Dil Kulübü tarafından tekerleme yarışması düzenlendi. Başarılı olan öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Şbt

Safahat konulu çevrimiçi bilgi yarımasında İzmit 1. si olan öğrencimiz Nisa SAYAR ve GENÇ NİDA KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI'NDA 1. Kocaeli İl 1.si olan öğrencimiz Bailasan ALFFRİH'e ödülleri İzmit İlçe  Milli Eğitim Müdürü Sn. İhsan ÖZKAN tarafından takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

DEYİM VE ATASÖZLERİ SINIF İÇİ ETKİNLİĞİ

DEYİM VE ATASÖZLERİ RESİMLEME PANO ÇALIŞMASI

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. döneminde sosyal, sanatsal, sportif faaliyetlerde ve derslerdeki gösterdikleri başarılar dolayısıyla öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik.

Şbt

07.02.2024 Çarşamba günü 2. ders saatimizde tüm sınıflarımızda Teknofest saati düzenledik.

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun

Ock

Okulumuz 2023-2024 eğitim öğretim yılında da eTwinning okulu oldu. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.