Mrt

Aylık okul gazetemiz ilk sayısı ile yayında

Mrt

6-7 ve 9 .sınıflar için yapılan il ve ülke geneli Türkçe, Türk Dili ve Edebiyatı sınavlarını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda 18 Mart Çanakale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri düzenledik. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Muharebeleri'nin 109. yılı münasebetiyle okulumuz konferans salonunda bizlere tarihçi-yazar Mustafa TURAN konuk olarak söyleşi düzenlemiştir. Kendilerine bu değerli söyleşi için çok teşekkür ederiz.

Mrt

Muammer DERELİ Fen Lisesi'nde düzenlenen Felsefe Çalıştayına katılım sağladık.

Mrt

OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA RAMAZANI KARŞILAMA PROGRAMI DÜZENLEDİK. PROGRAMIN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞŞEKÜR EDERİZ.

Mrt

Okulumuz Çocuk Hakları Kulübümüz ile birlikte Çocuk Şenliği Düzenledik. Şenliğin hazırlanmasında emeği geçen kulüp rehber öğretmenimiz Sevim OCAK ve kulüp üyesi öğrencilermize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz ortaokul öğrencileri ile ÖNEM Projesi kapsamında İzmit Tarih Koridoru gezisi düzenledik.

Mrt

İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Cihan ÖNEN'in Kıraati İle Ramazan Mukabelemiz Başlamıştır.

Afetlerle Mücadele Kulübümüzün hazırlamış olduğu örnek deprem tatbikat videosu

Mrt

07.03.2024 Perşembe günü saat 10.00'da okulumuzda 11 Ayın Sultanı Ramazan Özel Programı düzenlecektir.

Mrt

Değerler Eğitimi alanında hazırlamış olduğumuz projemiz ile Kocaeli ilinden katılan 238 proje içerinden seçilen projemiz Türkiye Finalleri için Sakarya'da. Projemizin hazırlanmasında emeği geçen danışman öğretmenlerimiz Esra AKMAN ve Yeliz KILIÇ'a ve öğrencilerimiz Rabia ÖZAY, Tusem ACAR ile Enise Feyza GÜNET'e teşekkür eder; başarılar dileriz.

Mrt

Okul rehberlik servisi tarafından  12.sınıf öğrencilerin sınavlarının analizlerini değerlendirmek ve bilgi vermek amacıyla veli bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz pansiyonu konferans salonunda hedef yks kapsamında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nail EKİZ başkanlığında il rehberlik koordinatörleri ve İmam Hatip okullarında görev yapan Hedef YKS koordinatörleri ile Hedef YKS toplantısı gerçekleitirildi.

Mrt

HEDEF YKS HAZIRLIK PROGRAMININ TANITIMI AMACIYLA PANO ÇALIŞMASI YAPILDI.