Kas

Okulumuzda yapılan iki farklı eTwinning çalışmalarından Ulusal Ajans kalite ödülünü alan İngilizce öğretmenimiz İsmail AÇA ve Müdür Yardımcımız Hüseyin ŞEREN'i ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz Genç Kızlar Hentbol takımı ilimizi, Bursa'da düzenlenecek olan Türkiye finallerinde temsil edecektir. Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimizi, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Muazzez ÖRTER'i tebrik eder, başarılar dileriz.

Kas

Okulumuz Yıldız Kızlar Hentbol Takımı Kocaeli İl Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atmışlardır. Şampiyon takımımızda yer alan öğrencilerimizi, ailelerini ve Beden Eğitimi  Öğretmenimiz Muazzez ÖRTER'i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Kasım ara tatil döneminde 12. sınıf öğrencilerimize yönelik 13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında okulumuz kız öğrenci pansiyonunda her yıl olduğu gibi bu yıl da  YKS soru çözüm kampı düzenleyeceğiz.

Kas

Yıldız kızlar hentbol takımımız Kocaeli İl şampiyonğunda finale kalarak son iki takım arasına girmeyi başarmıştır. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Muazzez ÖRTER'i tebrik ederiz.

Kas

Genç Kızlar Hentbol takımımız Kocaeli İl şampiyonluğunda finale kalarak son iki takım arasına girmeyi başarmıştır. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Muazzez Örter'i tebrik ederiz.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI OKULUMUZDA BİR DİZİ ETKİNLİK İLE KUTLADIK. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

Yazar Halit ERTUĞRUL öğrencilermiz ile okulumuz kız öğrenci pansiyonu konferans salonunda söyleşi gerçekleştirdi.

Eyl

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI - PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.V)'İN DOĞUMUNUN 1452 . SENE-İ DEVRİYESİ MÜNASEBETİYLE ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZLE PROGRAM GERÇEKLEŞTİRDİK.

Haz

Öğrencilerimize yönelik akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zamanın etkili kullanımı, sınav kaygısı ve YKS - LGS ile ilgili seminerler Hüseyin Tügen Hocamız ve okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Ümit Can Demir tarafından gerçekleştirilmiştir.

Haz

Okulumuz ortaokul bölümünde 5. ve 6. sınıflara yönelik Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Koordinesinde Yoğunlaştırılmış Dil Programı Yıl Sonu İzleme ve Değerlendirme Sınavı 31.05.2023 Çarşamba günü uygulanmıştır.

Tem

Yabancı Dil Ağırlıklı Proje Ortaokulu olan 5.sınıflarımız için ön kayıtlarımız başladı. Ayrıntılı bilgiyi okul idaremizden ve aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

May

2021-2022 Öğretim Yılı Haziran Dönemi Sorumluluk Sınavları, 06-16 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Sorumlu dersleri olan öğrencilerimizin, aşağıda verilen Haziran 2022 Dönemi Sorumluluk Sınav Programı'nda belirtilen tarih ve saatlerde sorumluluk sınavlarına girmeleri gerekmektedir. Sorumluluk sınavına girecek öğrenciler ve  sınavına girmekle sorumlu olduğu dersler aşağıda verilmiştir.

Ock

2021-2022 Öğretim Yılı Şubat Dönemi Sorumluluk Sınavları, 07-13 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Sorumlu dersleri olan öğrencilerimizin, aşağıda verilen Şubat 2022 Dönemi Sorumluluk Sınav Takvimi'nde belirtilen tarih ve saatlerde sorumluluk sınavlarına girmeleri gerekmektedir. Sorumluluk sınavına girecek öğrenciler ve  sınavına girmekle sorumlu olduğu dersler aşağıda verilmiştir.

Ara

ADEP Akademik destek Programı kapsamında planlanmış olan etkinliklerimizden Ankara Savaşını anlatan canlandırma etkinliğimizi gerçekleştirdik. Tarih öğretmenimiz Hülya KOÇ'un danışmanlığında yapılan etkinlikte 10/C sınıfının performansını izledik.