May

2021-2022 Öğretim Yılı Haziran Dönemi Sorumluluk Sınavları, 06-16 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Sorumlu dersleri olan öğrencilerimizin, aşağıda verilen Haziran 2022 Dönemi Sorumluluk Sınav Programı'nda belirtilen tarih ve saatlerde sorumluluk sınavlarına girmeleri gerekmektedir. Sorumluluk sınavına girecek öğrenciler ve  sınavına girmekle sorumlu olduğu dersler aşağıda verilmiştir.

Ock

2021-2022 Öğretim Yılı Şubat Dönemi Sorumluluk Sınavları, 07-13 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Sorumlu dersleri olan öğrencilerimizin, aşağıda verilen Şubat 2022 Dönemi Sorumluluk Sınav Takvimi'nde belirtilen tarih ve saatlerde sorumluluk sınavlarına girmeleri gerekmektedir. Sorumluluk sınavına girecek öğrenciler ve  sınavına girmekle sorumlu olduğu dersler aşağıda verilmiştir.

Ara

ADEP Akademik destek Programı kapsamında planlanmış olan etkinliklerimizden Ankara Savaşını anlatan canlandırma etkinliğimizi gerçekleştirdik. Tarih öğretmenimiz Hülya KOÇ'un danışmanlığında yapılan etkinlikte 10/C sınıfının performansını izledik.

Ara

Akademik Destek Programı Kapsamında planlanan faaliyetlerden biri olan 'Mısır Piramitlerinin Gizemi' adlı sunum Tarih öğretmenimiz Hülya KOÇ rehberliğinde 9/C sınıfında gerçekleştirildi.

Kas

AKADEMİK DESTEK PROGRAMI kapsamında planlanan Deprem Müzesi ziyareti ile öğrenciler afetlere hazırlık ve deprem konusunda bilinçlendirildi. Gezi Coğrafya öğretmenimiz Sibel TANRIVERDİ'nin rehberliğinde 25-26.11.2019 tarihlerinde gerçekleştirildi.